top of page

TESTIMONIALS

DSC03901-81_edited.jpg

Embodied Awakening - nondual tantra

 

Gloria ja Viivi täydentävät upeasti toisiaan luoden retriitille tunnelman, jossa on hyvä olla ja jossa jokainen voi löytää oman paikkansa. Ohjaajien pitkä kokemus perinteen harjoittamisesta, sen syvä kunnioittaminen ja kyky kuvata sanoin selittämätöntä tuovat vakaan pohjan myös omalle harjoittamiselle. Retriitit ovat olleet hyvin transformatiivisia kokemuksia ja voin suositella lämpimästi, sillä varoituksella, että todennäköisesti haluat tulla vielä uudestaankin. "

Jooga - ja meditaatioretriitti

 

" Arvostettava, ihailtava, syvällisen ammattimainen joogaopettaja, joka tuo ammattimaista sielukkuutta ja syvyyttä kaikkeen ohjaukseensa. Herkkyyden ja voiman kiehtova kombinaatio. <3 Kiitos."

 

" Kiitos Gloria jokaisesta viisaasta katseesta, syvällisyydestä, rauhasta ja voimasta. Joogahetkistä sekä ohjaamistasi työpajoista. Olet turvallinen ja läsnäoleva ohjaaja, joka on erityisen tärkeää sukeltuaakseen, antautuakseen ja heittäytyäkseen." - Laura, toimintaterapeutti

 

" Sinulta sain tällä retriitillä niin paljon, että se on vaikea pukea sanoiksi. Vaikka ensisijaisesti olet ikuinen oppija, niin sinulla on uskomaton opettamisen taito mitä olen harvoin kohdannut. Arvostan sitä miten pystyt antamaan joka kerta jokaiselle jotakin riippumatta siitä kuinka kauan he ovat meditaatiota tai joogaa harjoittaneet. Kiitos siitä. Sain uskomattomasti uutta inspiraatiota omaan harjoitukseeni ja motivaatiota syventyä sekä jatkaa harjoittamista. Olisin kiitollinen jos pääsisin oppimaan kanssasi lisää. Sulla on uskomaton huumorintaju!!!"

Valon ja varjon tanssi - pääsiäisretriitti:

 

Käytännönjärjestelyt retriitillä olivat sujuvat ja selkeät. Todella lämminhenkinen, salliva ja avarakatseinen retriitti. Sait luotua turvallisen ja kannustavan ilmapiirin. Koen, että olit aito oma itsesi etkä "peittynyt" ohjaajaroolin taakse. Kiitos siitä! <3 Paljon voimaantumista, oivalluksia, mahdollisuus myös kääntyä sisäänpäin jos tunsi tarvetta. Ihana kokonaisuus <3 ihana seremonia <3

Tantrik Live Ambient Ceremony 

 

"Huomenta Gloria

Kiitos aivan ihanasta seremoniasta eilen. Siellä oli sellainen olo, että mulle aidosti halutaan hyvää. Viisaus ja maadottuneisuus ohjauksessa, ja rohkeus myös. Siinä oli tosi hyvä ottaa sekä ihania että haastavampia tunteita vastaan. Jälkiolo on ollut selkiytynyt ja kehossa niin hyvä olla.

Ja ihana musiikki tuntui kuuntelevalta, läsnäolevalta ja kaikin tavoin seremoniaa tukevalta! Laulu niin puhtaalta, oih."

Sacred Feminine Retreat - jooga, tantra ja tanssiretriitti naisille

 

Ihana naiseus retriitti on ollut tajunnanräjäyttävä, hyvin poikkeuksellinen kokemus ! Aivan upea matka naiseuteen. Kiitos koko tiimi, olette timanttisia <3 Erityiskiitos Glorialle, olet huippu fasilitoija, niin inspiroiva ja kaunis, sisältä ja ulkoa! KIITOS KIITOS KIITOS "

 

Kiitos rakas Gloria tilan luomisesta ja kanavoinnista. Tavassasi pitää tilaa on jotain niin kaunista, puhdasta ja maagista. Kiitos rohkeudesta ja ihmisyydestä. Kiitos kivusta ja sen jakamisesta. Kiitos etät kanavoit viisautta, herkkyyttä ja autenttisuutta. Retriitin aikataulu oli lempeä ja pidin kokonaisuuden rytmistä ja rakenteesta. Kiitos, että voidaan jakaa elämän tanssia!

Luminous Presence Retreat, Levi, Lapland - nondual tantra

 

Sanat tuntuvat edelleen ontoilta ja merkityksettömiltä tätä kirjoittaessa sillä kokemus on paljon väkevämpi mitä sanoin pystyy kuvaamaan. 

 

Kiitollisuus täyttää mielen ja omituinen möykky kiipeää kurkunpäähän kun palaan koettuun ja jaettuun tai mitä sitten tapahtuikaan lentokoneen laskeuduttua Helsinki-Vantaalle.

 

Paluu takaisin kehä kolmen kupeeseen ei sujunut kivuttomasti vaan kontrasti oli niin jyrkkä, että keho ei pysynyt enää mielen tahdissa, vaan vaati pysähtymään väkisin. Pysähdys toki tarjonnut merkittävästi aikaa sanojen etsiskelylle ja muulle sulattelulle, mutta ilahduttaavaa oli havaita, ettei tätä kalutakkaan niin nopeasti loppuun vaan makusteltavaa riittää varmasti ohi loppiaisen.

Summa summarum; Ristiriitainen tunne, tuntuu siltä kuin olisi loikannut pimeältä kielekkeeltä näkemättä pohjaa ja tämä ei nyt vaivaa. Mikä on todellista ja mikä vain kytevästä nuotiosta nousevaa savua? Vapautunut tunne siitä, että uskalsin ottaa ensimmäiset askeleet teidän jäljessä tiellä vaikka en tunnekaan matkaa.

Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti

 

Kiitos. Retriitti oli mielestäni taianomainen. Koin toteutuksessa hyvää tasapainoa vapaa-ajan ja suunnitellun ohjelman välillä. Itseäni erityisesti viehätti yhteiset piirit ja jakaminen. Tämä oli ensimmäinen retriitti missä olen ollut. Ennakko odotuksia ei juurikaan ollut. Opin paljon uutta ja koen löytäneeni täysin uuden maailman.

 

Koen, että tämä retriitti oli niitä hetkiä jotka jakaa elämää ennen ja jälkeen ajanjaksoihin. Koen, että tulen myöhemmin katsomaan taaksepäin ja näen, että tästä lähti jotakin liikkeelle ja samaan aikaan tiedän sen jo nyt olevan jatkumoa sille mikä on lähtenyt liikkeelle joogastudioon ensimmäistä kertaa astumisen myötä. 

 

Kiitos siis vielä kerran.  <3 

bottom of page