top of page

TAPAHTUMAT

DSC03621-6_edited_edited.jpg
retriiti_edited_edited.jpg
retriiti.jpg
Live Ambient
live ambient_edited.jpg
live ambient.jpg
live ambient_edited.jpg

LIVE AMBIENT CACAO CEREMONY & ECSTATIC DANCE

on eheyttävä ja parantava seremonia, jossa yhdistämme erilaisia metodeja: livemusiikkia, tantrisia meditaatio- ja visualisaatioharjoituksia  hengitysharjoituksia, autenttista liikettä ja rituaalin voimaa.

Seremoniallisen kaakaon nauttiminen osana kokemusta vahvistaa sydämelliseen läsnäoloon laskeutumista, energisoi ja tukee luovuuden luonnolliseen virtaan virittäytymistä.

Luomme yhdessä pyhän, turvallisen ja ajattoman hetken, jonka aikana ankkuroidumme autenttiseen läsnäoloon ja taianomaiseen tunnelmaan.

Seremoniaa kuljettaa eteenpäin lahjakkaiden muusikoiden Samuli Sailon ja Linneyahin livenä tuottama äänimaisema. Samuli ja Linneyah luovat jooga-, meditaatio- ja somaattiselle harjoituksellemme koskettavan musiikillisen ympäristön mm. kitaralla, kosketinsoittimilla ja laululla.

Illan edetessä saamme kuulla Samulin ja Linneyahin omaa musiikillista tuotantoa myös transsiin johdattavien rytmien muodossa.

Koko ilta on kokonaisvaltainen ja parantava äänimatka, jolle avaudumme liikkeen, tanssin, hengityksen, kaakaon ja meditaation avulla.

VENUE: Joogakoulu Shanti, Helsinki

AIKA: La 8.4. klo 18.00 - 20.30

HINTA: 40€
SIGN UP: gloriasaloyoga@gmail.com

Samana viikonloppuna 7. - 9.4. Gloria ja Viivi ohjaavat Boundless Awareness - nondual tantra & awakening Easter Immersion Shantissa.

ELYSIAN TREES: 


"Elysian Trees on Linneyahin ja Samuli Sailon mudostama duo, joka yhdistelee musiikissaan elektronista ja autenttista ääntä. Esitykset vievät kuulijat maagiselle matkalle sielun korkeuksiin ja syvyyksiin. Yhtye luo omaleimaisia ja tunnelmallisia äänimaisemia käyttäen inspiraation lähteenään monia eri musiikkityylejä. Esitykset perustuvat osittain improvisaatioon, mikä tekee jokaisesta äänimatkasta ainutlaatuisen.

Linneyah ja Samuli Sailo ovat tehneet musiikkia yhdessä vuodesta 2014. Nyt he palaavat yhteisen lapsen syntymisen jälkeen lavoille kahden ja puolen vuoden tauolta uudella nimellä ja uudella musiikilla. Heidän rakkautensa ja toisiaan täydentävä yhteys välittyy kauniisti musiikin kautta. Heitä on aikaisemmin kuultu yhtyeissä Mysterose Garden ja Swans of Sarajas."

"Samuli Sailo on multi-instrumentalisti, säveltäjä ja tuottaja. Hänen sydän sykkii niin livesoittamiseen kuin studiotyöskentelyyn ja uusien äänimaisemien luomiseen ja löytämiseen. Esiintymisessä ja livesoittamisessa häntä kiinnostaa erityisen paljon improvisoiminen, hetkeen uppoutuminen ja hetkestä käsin luominen. Ääniaallot kuljettavat meditatiiviselle matkalle ennalta määrittämättömiin tiloihin ja avaruuksiin. Matkaa luodaan kitaran, pianon, laulun, erilaisten efektien ja loopperin kautta. Illan DJ-setti koostuu niin ikään Samulin omasta tuotannosta."

live ambient seremonia team.jpg

Huomenta Gloria 

Kiitos aivan ihanasta seremoniasta eilen. Siellä oli sellainen olo, että mulle aidosti halutaan hyvää. Viisaus ja maadottuneisuus ohjauksessa, ja rohkeus myös. Siinä oli tosi hyvä ottaa sekä ihania että haastavampia tunteita vastaan. Jälkiolo on ollut selkiytynyt ja kehossa niin hyvä olla.

Ja ihana musiikki tuntui kuuntelevalta, läsnäolevalta ja kaikin tavoin seremoniaa tukevalta! Laulu niin puhtaalta, oih."

bottom of page