top of page

ABOUT

about.jpg

Retriiteillä ja kursseilla yhdistän kokemustani ja pitkää harjoitustaustaani joogasta, tantrasta, meditaatiosta ja integratiivisista terapeuttisista menetelmistä. Akateemiselta puolelta olen valmistunut sosiaalipsykologian maisteriksi. Graduni kirjoitin tietoisuustaidoista (mindfulness), josta julkaisimme artikkelin MIndfulness - journalissa.

 

Tällä hetkellä opiskelen kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyyttä ja toimin integratiivisena terapeuttina. Olen valmistunut rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi (RVO). NVC - osaaminen (tunne- ja tarvelähtöinen itseilmaisu ja empatiataidot) ovat keskeisiä tekemässäni ohjaus- ja terapiatyössä. Olen käynyt oman terapeuttisen prosessini hahmoterapian ja itsemyötätuntotaitoihin keskittyvän LIving Compassion -metodologian kautta.

 

Olen harjoittanut joogaa ja läsnäolotaitoja viimeiset 25 vuotta, ja toiminut jooga- tantra ja meditaatio-ohjaajana 15 vuotta. Olen opiskellut ja harjoittanut useampaa jooga- ja tantraperinnettä, ja ollut erityisen kiinnostunut traditionaalisista ja syvällisistä tantran ja joogan suuntauksista, ja elävästä harjoitusperinteestä. Tällä hetkellä syvennän nondualistisen, klassisen tantran harjoitustani Christopher Wallisin ohjauksessa.

 

Edellä mainittujen kiinnostuksen kohteiden lisäksi sydäntäni ovat lähellä elämän pyhyys, rituaalisuus (seremonioiden ja siirtymäriittien palauttaminen osaksi modernia arkea), tanssi, musiikki, leikki, avanto, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kaksi pientä chihu perheenjäsentä Lumi ja Kaneli, jotka tunnetaan myös nimillä Peto & Bambi.

bottom of page