top of page

ABOUT

about.jpg

Retriiteillä ja kursseilla yhdistän taustaani joogasta, tantrasta, meditaatiosta ja integratiivisista terapeuttisista menetelmistä. Olen valmistunut sosiaalipsykologian maisteriksi Helsingin Yliopistosta.

 

Olen opiskellut sekä kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyyden että valmistunut rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi (RVO/NVC). Toimin integratiivisena terapeuttina. Tunne- ja tarvelähtöinen tietoisuus ja empatiataidot ovat keskeisiä tekemässäni ohjaus- ja terapiatyössä. Myös hahmoterapia ja itsemyötätuntotaitoihin keskittyvä Living Compassion -metodologia heijastuvat työtavoissani.

Olen harjoittanut joogaa ja läsnäolotaitoja viimeiset 25 vuotta, ja toiminut jooga- tantra ja meditaatio-ohjaajana koko aikuisikäni. Olen opiskellut ja harjoittanut useampaa jooga- ja tantraperinnettä, ja ollut aina erityisen kiinnostunut traditionaalisista ja syvällisistä tantran ja joogan suuntauksista, ja elävästä harjoitusperinteestä. Tällä hetkellä syvennän harjoitustani nondualistisen, klassisen shaiva tantran kontekstissa. 

Toimin myös tapahtumatuottajana, ja tuotan muun muassa Helsingin Joogafestivaalia ja Entheos - Divine Inspiration - festivaalia. Festivaalit ovat alustoja luoda kohtaavaa, transformatiivista, esteettistä ja avointa yhteisöllisyyttä Suomeen.

 

Edellä mainittujen kiinnostuksen kohteiden lisäksi sydäntäni ovat lähellä elämän pyhyys, rituaalisuus (seremonioiden ja siirtymäriittien palauttaminen osaksi modernia arkea), tanssi, musiikki, leikki, avanto, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kaksi pientä chihu perheenjäsentäni Lumi ja Kaneli, jotka tunnetaan myös nimillä Peto & Bambi.

bottom of page